Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 12:24 - Задълженията..или просто по-неприятната част на деня
Автор: mygreatdays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
2



Здравейте!
В момента седя пред компютъра,размишлявайки върху разни проблеми.
Добре де..издавам се. Мястото в което си "губя времето" всъщност е гимназията. Да.. и то не каква да е,а доста престижна гимназия. Хората в нея мнооого се потят,докато постигнат нещо,включително и аз.
На моменти ми се иска да нямаше училище,да няма домашни,уроци,проекти и т.н. , но пък и в училището си има хубави неща. Там имам някои наистина добри приятелки,но има и хора които просто не мога да търпя.
Не може да сме приятели с всички,но някои индивиди се смятат за най-великите,най-умните и най-прекрасните на тази земя. Еми,не е вярно! И не ме интересува какво мислят другите,но тези надути пуйки (не само момичета,има повече момчета в тази категория) , трябва да си знаят мястото. Всички сме равни в крайна сметка!!!
И така докато учителите ни затрупват с нов материал,някакси забравят за отношенията между учениците и не изпълняват ролята си. Все пак учителят трябва не само да ни обучава,той трябва да ни помага и да ни подава ръка,когато имаме нужда. В днешно време,обаче,повечето хора са егоисти. Учители,ученици..ВСИЧКИ! Мислят само за собствените си проблеми, не умеят да се поставят на мястото на другите.
Не е трудно да бъдеш добър,но се иска воля,пък и как да бъдеш добър с хора,които на всяка сериозна дума не обръщат дори капчица внимание.
Понякога просто трябва да бъдем огледал на този срещу нас,за да види той как да се държи. Все пак ако види лошото в себе си в друг,ако има малко мозък в главата си,ще се осъзнае.
Другото което адски много ме дразни,е това,че колкото на по-тъп се правиш,за толкова по-готин те смятат. Трябва да пушиш,пиеш,взимаш наркотици и т.н. за да си готин.. ами нямам думи! Това си е чиста простотия. Добре че сега няма само такива идиотчета в българските училища,има и много трудолюбиви и умни деца. Остава все пак някаква надежда,че чалга поколението,което само знае да пали поредната цигарка и си мисли,че това е готино , няма напълно да завладее България.
Ами..това си мисля в момента и това написах.
Сега ще се заловя с обяда,ще оправя раницата ми (която винаги е адски тежка) и ще тръгна към училището си..какво да се прави!
Чао :)




Тагове:   училище,   егоизъм,   деца,   учители,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mygreatdays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12889
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930